Mijn hele leven kamp ik al met (ernstige) allergieën en huidaandoeningen. Al na de eerste behandeling voelde ik verschil.

11/09/2016 geplaatst in Ervaringen

Regelmatig krijgen onze acupuncturisten spontane dankbetuigingen van patiënten. Meestal gebeurt dat mondeling, soms per email. Een patiënte van acupuncturiste Mona Medemblik uit IJlst was zo blij met de resultaten van haar acupunctuurbehandeling dat zij aanbood een stukje voor ons blog te schrijven. Dat delen wij uiteraard graag met u:

In het voorjaar van 2014 kwam ik bij Mona terecht dankzij de enthousiaste verhalen van twee buurvrouwen. Zij waren beiden onder behandeling (geweest) van Mona en hier zeer over te spreken.Mijn hele leven kamp ik al met (ernstige) allergieën en huidaandoeningen. Dit was voor mij de voornaamste reden om naar Mona te gaan. Maar ik vroeg me ook af of zij iets kon doen om mij met mijn overgewicht te helpen én ik wilde meer energie krijgen. Kortom; een hele waslijst ...
Al na de eerste behandeling voelde ik verschil. Mijn energieniveau ging omhoog, ik kon meer hebben, zat 's avonds niet meer als een uitgebluste zoutzak op de bank, enz. Mijn huid werd rustiger. Stukje bij beetje ging het beter maar de grootste klapper maakte Mona in juni.

Ik had enorm veel last van mijn hooikoorts. De hele dag niezen en tranende ogen. Het was ronduit verschrikkelijk. Mona heeft me behandeld en daarna is het niet meer terug gekomen. Geen tranende ogen, niet niezen. Normaal gesproken slik ik het hele jaar door een antihistaminicum maar sinds de behandeling heb ik het nog maar twee keer geslikt. Het hoeft niet, het gaat goed!
Gelukkig woont Mona vlakbij en weet ik dat ik zo weer bij haar terecht kan als het nodig is maar vooralsnog gaat het fantastisch!
Bedankt Mona!!!

Vrouw (41), leerkracht en moeder.